Produk
Tujuanana kami nyaéta pikeun nyugemakeun para nasabah ku ka-precision anu luhur sareng kualitas dipercaya pikeun mastikeun yén unggal customer tiasa karasaeun teu yakin sareng yakin dina barang-barang kami dina produk application.Our urang sacara éksténsif milari aplikasi ti pasar kusabab sipat anu saé. Aranjeunna gaduh seueur fitur anu ngajamin popularization sareng aplikasi.
MACA DEUI
Rambut Giwang Sakedik Buah Terbaik

Rambut Giwang Sakedik Buah Terbaik

Beurat 400 Gram, Sampel Pesenan Ditampa, Waktu Pangiriman 2-3 Dinten Usaha
2020/01/04
Gelombang Alami Pangalusna

Gelombang Alami Pangalusna

Ganda sapisan, ngaput we 100 100 gram unggal bungkus
2020/01/04
Rambut Manis Lurus

Rambut Manis Lurus

Kami Khusus di Rambut Brasil, Rambut Peruvian, Rambut Malaysia, Rambut India, Rambut rambut sareng Penutupan Rambut.
2020/03/10
Mannequin rambut keriting huluna Lace Frontal Wig

Mannequin rambut keriting huluna Lace Frontal Wig

Rambut Rambut 12A, Warna Rambut Asli Warna, Rambut Panjang 12-30 inci. Kepala mannequin rambut keriting 100% lemes, awét sareng patut dipésér, anu cocog pikeun pamula sareng tukang cukuran rambut. Rambut Kelas 7A, 8A, 9A Sareng 10A (Ganda Bebas) Sayogi. Warna Rambut Sadaya Warna alami (Tanpa Ngolah Mewarna), Warna Dark, Warna Lampu, Warna Ombre. Panjang rambut 8 "~ 30". Beurat 100G = 3.5OZ Per Bundle atanapi ngaropéa. Contoh Pesenan Ditampi, MOQ Nyaéta 1 Pek (100G). Waktu Pangiriman Dina 24 Jam upami di Bursa, 5 ~ 7 Dinten upami Diapihkeun. Waktu Pangiriman Umumna Diomongkeun, 3-5 Dinten Gawé. Paypal, Western Union, T / T, Escrow, Money Gram, jsb. Diskon Pikeun Grosir Sadia. Ngabalikeun duit & bursa sayogi.
2020/01/04
SERVICE
Leupaskeun Pangiriman Ngawula
Pencét luhureun bungkus buuk pikeun ngadamel akar rambut rapih sareng ketat pikeun diolah salajengna. ngaput luhureun rambut ngagulung kana buuk rambut weft.sew rambut sareng panutupanana atanapi frontals kana wig. ngumbah buuk, cabut minyak rambut sareng lebu, ngabersihan rambut palsu, ngajantenkeun rambut lemes sareng lancar. bentukna rambut sakumaha anu diperyogikeun, sareng ngaropéa pola supados cukuran nganjang. Urang nganggo feedex ATAWA DHL ekspres pikeun pengiriman sareng dina tilu ka tujuh dinten kerja anjeun bakal kéngingkeun pesenan anjeun di panto anjeun.
Pangiriman gulung pangiriman, MOQ mangrupikeun sapotong.
Kapal saatos nampi bayaran pinuh.
Ngaran, alamat sareng nomer teleponna tiasa dianggo salaku inpormasi pengiriman.
Bisa nyitak labél logo sederhana sareng témpél dina iket.
Ngahontal standar kuantitas anu tangtu unggal bulan atanapi minggu, kéngingkeun diskon atanapi kiriman gratis pikeun sababaraha pesenan.
Bisa masihan palanggan anjeun hadiah leutik (bulu sénsitip 3D).
Kasus
Kami sapinuhna immersed dina dunya produk konsumén urang. Tapi urang henteu mung ngarendam kana fitur khusus séktor; urang ogé neuleuman jero ngeunaan patarosan sapertos: "Naon anu matak konsumén pikeun konsumén urang?" "Kumaha carana urang nyababkeun kahayang mésér ahir konsumén?" Ieu naon anu bakal urang lakukeun sareng anjeun. Ieu kumaha urang ngajantenkeun proyék anjeun kana proyék kami.
MACA DEUI
Alam Milari Buuk Rambut Panjang Pikeun Rambut Fayuan

Alam Milari Buuk Rambut Panjang Pikeun Rambut Fayuan

Alam wig ngalieuk rambut panjang pikeun Rambut Fayuan, mangrupikeun wig rambut panjang anu katingalna leres. Saatos ngagem rambut palsu wig panjang ieu, éta nunjukkeun sosok Déwi. Ieu naon anu hoyong unggal awéwé. Naha anjeun resep ngagem rambut palsu? Naha anjeun ogé nyangka yén ngagem wig rambut panjang anu alami katingali saé? Tapi wig teu tiasa dipilih kasual. Pilih wig rambut panjang anu katingalna leres. Ogé milih merek buuk palsu rambut manusa anu hadé. Fayuan Hair, merek wig rambut anu kondang, produsén wig rambut manusa profésional, parantos 21 taun dina industri rambut palsu.
2020/06/16
Pendek bulu palsu Pikeun rambut panjang

Pendek bulu palsu Pikeun rambut panjang

Wig wavy pondok mangrupikeun gaya rambut anu cukup amis, anu méh masihan jalma anu raos anu rapi sareng bersih. Upami anjeun hoyong ngajantenkeun rambut pondok anjeun imut sareng imut, cobi wir rambut panjang wig rambut wig rambut. Gaya rambut buuk rambut awéwé panjang aya warna anu éndah sareng alami pikeun ngagem, masihan raos anu nyegerkeun sareng sanggup. Salaku tambahan, pangaruh wig wavy pondok ieu pisan realistis, sareng henteu kaku dina wig. Fayuan Rambut parantos ngiringan industri manjangan buuk rambut manusa salami 21 taun sareng gaduh pangalaman anu beunghar dina buuk palsu sareng panalungtikan. Jaminan kualitas buuk palsu, buuk palsu ieu keriting henteu dibeda. Pilih Rambut Fayuan, jieun rambut palsu rambut manusa, sapertos wig wavy pondok ieu langkung réalistis sareng alami, janten anjeun tiasa nganggo tanpa salempang.
2020/06/15
Bungkus rambut lebar jero Pikeun Rambut Fayuan

Bungkus rambut lebar jero Pikeun Rambut Fayuan

Rambut bungkus gelombang lebet mangrupikeun éksprési anu saé sareng feminitas awéwé, sareng éta ogé cukuran anu paling feminin. Rambut buuk, produsén rambut palsu rambut manusa kalayan pangalaman 21 taun. Spésialisasi dina nyiptakeun rupa-rupa rambut palsu manusa, kalebet buntut gelombang jero. Gaya wig gelombang jangkung jero Fayuan nunjukkeun raos romantis awéwé. Seueur aktris anu langkung saé sareng pikaresepeun sabab aranjeunna gaduh rambut keriting panjang, kitu tiasa anjeun. Pilih wig fayuan, buuk gelombang jero sacara acak dina awak, nyiptakeun tindak tanduk ratu.
2020/06/12
Wig Rambut Nyata Pikeun Rambut Hideung

Wig Rambut Nyata Pikeun Rambut Hideung

Kalayan perbaikan standar kahirupan masarakat, wig parantos laun ngalebetkeun kahirupan masarakat sareng saeutik demi saeutik janten kabutuhan pikeun fashionistas. Fayuan Hair, merek palsu rambut palsu, nyayogikeun rambut palsu pikeun rambut hideung. Wigs pisan serbaguna, cocog pikeun lalaki, awéwé sareng murangkalih sami. Sadayana jalma anu resep kaéndahan cocog. Rambut gaduh peran anu penting dina gambar sakabéh jalmi. Gaya rambut katingali saé dina sadayana. Jelas, gaya rambut anu cocog sareng anjeun penting pisan. Wig rambut nyata pikeun buuk hideung anu dilakukeun ku Fayuan Rambut nyaéta rambut palsu anu hideung nyata. Karasa lemes sareng lemes ka saleresna, rambutna seger sareng elegan, simulasina tinggi, éta ogé tiasa dicelup sareng digayunkeun ku anu sanés, sareng éta ogé cocog pisan pikeun diurus.
2020/06/12
TENTANG KAMI
Buuk Rambut
Kami mangrupikeun perusahaan Rambut Manis fayuan anu berpusat di Guangzhou Cina ti 11 taun ka tukang sareng urang ngahasilkeun pamrosésan Rambut Manusa Asasi Manusa sareng produk anu didamel tina rambut manusa parawan sapertos Manusa Rambut Manusia sareng Mesin Weft sareng Weft, panutupan, frontals, ekstensi, sareng Rambut rambut panjang pinuh ku rambut palsu rambut palsu

Urang gaduh produk anu berkualitas tinggi anu ngajantenkeun urang salah sahiji perusahaan rambut manusa anu paling alus produk kami kasohor di sakumna dunya ti Brazil, india, vetnam ka Perancis, Afrika ka Amérika Serikat sareng kami mangrupikeun perusahaan anu pangsaéna di China.

Motif kami nyaéta ngajantenkeun palanggan kami dina bisnis ieu sareng sababna kami miara kualitas sareng pamrosésan kami, janten pastikeun nalika anjeun ngalakukeun bisnis sareng perusahaan kami anu kéngingkeun 100% Rambut manusa sareng kualitas pangsaéna, éta perusahaan kami dipikanyaho pikeun.

Kami ngajamin produk kami TENTANG TANGLE sareng hirup rambut salami sakitu dijaga
Meunang Toél Ku Kami
Ngan tinggalkeun nomer email atanapi nomer telepon anjeun dina bentuk kontak ku kituna kami tiasa ngirim anjeun kutip gratis pikeun desain kami seueur.
Milih basa anu sanés
Basa ayeuna:Sundanese