Produk
Tujuanana kami téh pikeun nyugemakeun konsumén urang kalawan precision tinggi na kualitas dipercaya pikeun mastikeun yén unggal customer bisa ngarasa nyaman jeung yakin jeung barang urang dina produk applications.Our maranéhanana sacara éksténsif manggihan aplikasi maranéhanana ti pasar alatan sipat nice. Aranjeunna gaduh seueur fitur anu ngajamin popularisasi sareng aplikasi.
MACA DEUI
Rambut Manusa Lempeng

Rambut Manusa Lempeng

Kami Spésialisasi dina Rambut Brasil, Rambut Peru, Rambut Malaysia, Rambut India, Tenun Rambut sareng Panutupan Rambut.
Rambut keriting manekin huluna Renda Frontal Wig

Rambut keriting manekin huluna Renda Frontal Wig

Rambut Kelas 12A, Warna Rambut Warna Alami, Panjang Rambut 12-30 inci. 100% huluna mannequin bulu Curly lemes, awét sarta patut dibeuli, nu cocog pikeun beginners na hairdressers.Rambut Kelas 7A, 8A, 9A sareng 10A (Digambar Ganda) Aya. Warna Rambut Sadaya Warna Alami (Tanpa Ngolah Ngawarnaan), Warna Poék, Warna Cahaya, Warna Ombre. Panjang bulu 8"~30". Beurat 100G = 3.5OZ Per kebat atanapi ngaropéa. Sampel Orde Ditampa, MOQ Nyaéta 1 Pack (100G). Waktos Pangiriman Dina 24 Jam upami di Saham, 5 ~ 7 Dinten upami Disesuaikeun. Waktu Pangiriman Umumna Diomongkeun, 3-5 Poé Gawé. Paypal, Western Union, T/T, Escrow, Duit Gram, jsb. Diskon Pikeun borongan Sadia. Ngabalikeun duit&bursa Sadia.
Parawan Lempeng Kelas Best Rambut

Parawan Lempeng Kelas Best Rambut

Beurat 400 Gram, Sampel Order Narima, Pangiriman Time 2-3 Poé Usaha
Pangalusna Kelas Alam Gelombang

Pangalusna Kelas Alam Gelombang

Permed ganda, jahit wefts 100 gram per kebat
PELAYANAN
Serelek Pengiriman barang
Pencét luhureun bundel rambut supados akar rambut rapih sareng ketat pikeun diolah salajengna. ngaput luhureun buuk buuk jadikeun kana buuk.ngaput buuk pakan jeung panutupanana atawa hareupna jadi buuk. ngumbah rambut, miceun minyak rambut sareng lebu, ngabersihan rambut palsu, ngajantenkeun rambut lemes sareng mulus. bentuk buuk sakumaha diperlukeun, sarta ngalereskeun pola sangkan cukuran awét. Kami nganggo fedex OR DHL express pikeun pengiriman barang sareng dina tilu dugi ka tujuh dinten damel anjeun bakal nampi pesenan anjeun di panto anjeun.
Rojongan serelek pengiriman barang, MOQ hiji sapotong.
Kapal sanggeus narima pembayaran pinuh.
Nami palanggan, alamat sareng nomer telepon tiasa dianggo salaku inpormasi pengiriman.
Tiasa nyitak labél logo basajan sareng témpél dina bungkusan.
Ngahontal standar kuantitas anu tangtu unggal bulan atanapi minggu, kéngingkeun diskon atanapi pengiriman gratis pikeun sababaraha pesenan.
Bisa masihan konsumén Anjeun kado leutik (3D mink bulu mata.
Kasus
Kami pinuh immersed dina dunya produk konsumén urang. Tapi urang ulah ngan soak dina fitur husus tina sektor; urang ogé delve deeply kana patarosan kayaning: "Naon ngajadikeun konsumén urang bungah?" "Kumaha urang tiasa memicu kahayang pameseran konsumen akhir?" Ieu anu bakal kami pigawé sareng anjeun. Ieu kumaha urang ngarobah proyék anjeun kana proyék urang.
MACA DEUI
Custom Made Wigs Pikeun Rambut Fayuan

Custom Made Wigs Pikeun Rambut Fayuan

Rambut Fayuan, produsén wig rambut manusa kualitas luhur, nyayogikeun rupa-rupa wig anu didamel khusus.Dibandingkeun sareng wig tradisional, seueur kauntungan tina wig anu didamel khusus anu dipikacinta ku konsumen. Salaku sajauh wigs prihatin, prosés jeung bahan tina wigs custom dijieun béda ti wigs tradisional.Rambut Fayuan, toko rambut palsu khusus, nyayogikeun rambut palsu anu didamel tina rambut asli. Wig rambut asli béda ti rambut palsu biasa dina bahan serat kimia. Henteu ngan ukur kasatiaan anu luhur pisan, henteu gampang diikat, tapi tiasa dicét atanapi panas, ngantepkeun anjeun ngarobih gaya rambut anjeun. Bahan serat kimiawi wigs biasa teu ukur greatly ngurangan umur jasa, tapi ogé ngajadikeun eta uncomfortable mun teu ngagem tur gampang meta jeung kulit sirah.Ku alatan éta, wigs custom dijieun, milih bulu Fayuan, nyadiakeun wigs kualitas luhur dijieunna tina bulu nyata.
Panjang Curly Rambut Nyata Wigs

Panjang Curly Rambut Nyata Wigs

Pamakéan magis tina buuk palsu rambut nyata keriting panjang nyorot temperament unik sareng nambihan kapribadian anjeun. Anjeun tiasa langsung ngarobih gaya rambut karesep anjeun. Wig keriting sacara alami napel kana taktak, sareng rambut anu sumebar digulung sacara acak, fleksibel sareng alami. Wig rambut keriting FAYUAN didamel tina rambut manusa nyata, sareng aranjeunna sampurna tiasa nyambungkeun sareng rambut palanggan nyalira, ngajantenkeun rambut palsu rambut keriting panjang katingali langkung alami sareng nyata.
Grosir Rambut Rambut Asasi Manusa Pikeun Fayuan

Grosir Rambut Rambut Asasi Manusa Pikeun Fayuan

Fayuan mangrupikeun produsén sareng supplier rambut rambut manusa profésional. Nyadiakeun rupa-rupa jenis wigs bulu manusa, kayaning wigs hareup renda, bulu gelombang awak, wigs renda transparan borongan jeung saterusna. Wig rambut manusa mangrupikeun simulasi rambut anu dilakukeun ku ngumpulkeun rambut manusa nyata. Numutkeun panjangna béda, éta bisa dibagi kana model badag, sedeng jeung leutik, cocog pikeun awéwé anu cinta kageulisan tur bulu leungitna.
Wigs Front Lace Wavy Pikeun Fayuan

Wigs Front Lace Wavy Pikeun Fayuan

Renda buuk palsu atawa renda buuk palsu hareup nyaéta buuk palsu husus dijieun dina handap renda transparan. Wig hareup renda bergelombang FAYUAN dianyam nganggo rambut manusa asli dina handapeun renda transparan. Wig hareup renda bergelombang ieu gaduh perméabilitas hawa anu saé sareng kanyamanan ngagem anu saé, sareng parantos dipikaresep ku seueur jalma pikeun lami. Sajaba ti éta, wigs hareup renda Curly teu boga sarat ketat dina curvature tina sirah tamu, sarta ductility nu hadé. Teu perlu ngahaja nyieun handap net nurutkeun busur sirah tamu. Dina hal ieu, teu perlu nerapkeun kulit sirah dina luhureun sirah saméméh ngagunakeun wavy renda wigs hareup, nu pohara merenah tur gancang.
TENTANG KAMI
Rambut Fayuan
Kami perusahaan Fayuan Rambut Asasi Manusa anu berbasis di Guangzhou Cina ti 11 taun ka pengker sareng kami ngahasilkeun ngolah Rambut Manusa atah Alami sareng produk anu didamel tina rambut manusa parawan sapertos Ekstensi Rambut Manusa sareng Mesin Weft sareng Weft Leungeun, panutupanana, frontal, ekstensi, sareng Bulk buuk pinuh renda wigs hareup renda wigs

Kami ngagaduhan produk kualitas luhur anu ngajantenkeun kami salah sahiji perusahaan rambut manusa anu pangsaéna produk kami populer di sakumna dunya ti Brazil, India, vetnam ka Perancis, Afrika ka AS sareng kami mangrupikeun perusahaan anu pangsaéna di China.

Motif kami nyaéta ngajantenkeun klien kami pangsaéna dina bisnis ieu sareng éta sababna urang jaga kualitas sareng pamrosésan kami, janten pastikeun nalika anjeun ngalakukeun bisnis sareng perusahaan kami yén anjeun kéngingkeun 100% Rambut manusa pangsaéna sareng kualitas pangsaéna, éta naon perusahaan kami. dipikawanoh pikeun.

Kami ngajamin pikeun produk kami TIDAK TANGLE sareng umur rambut salami éta tetep
Kontak Kami
Ngan tinggalkeun email atanapi nomer telepon anjeun dina bentuk kontak supados kami tiasa ngintunkeun anjeun kutipan gratis pikeun rupa-rupa desain kami!
Milih basa anu sanés
Basa ayeuna:Sundanese

Kirim panalungtikan anjeun