Produk
Tujuane yaiku supaya bisa marem karo para pelanggan kanthi tliti sing tliti lan dipercaya kanggo mesthekake yen saben pelanggan bisa kepenak lan yakin karo barang-barang sing ana ing produk.Prodhuksi produk kanthi akeh nemokake aplikasi saka pasar amarga properti sing apik. Dheweke duwe akeh fitur sing njamin popularizasi lan aplikasi.
Waca liyane
Gelombang Alam Biasa Paling Apik

Gelombang Alam Biasa Paling Apik

Dobel kaping pindho, sewing We 100 100 gram saben bunder
2020/01/04
Rambut Cantik Kelas Lurus sing Lurus

Rambut Cantik Kelas Lurus sing Lurus

Bobot 400 Gram, Sampel Pesenan Ditampa, Wektu Pangiriman 2-3 Dina Bisnis
2020/01/04
Rambut Manungsa Lurus

Rambut Manungsa Lurus

Kita Khusus ing Rambut Brasil, Rambut Peru, rambut Malaysia, rambut India, Tenunan Rambut lan Penutup Rambut.
2020/03/10
Mannequin rambut kriting kepala Lace Frontal Wig

Mannequin rambut kriting kepala Lace Frontal Wig

Rambut Rambut 12A, Rambut Asli Werna Rambut, Rambut Rambut 12-30 inci. Kepala manne rambut rambut 100% kriting alus, tahan lama lan larang regane, sing cocog kanggo pemula lan penata rambut. Rambut Rambut 7A, 8A, 9A lan 10A (Double Drawn) Kasedhiya. Werna Rambut Kabeh Warna Asli (Tanpa Pangolahan Pewarna), Werna Gelap, Werna Cahya, Werna Ombre. Lambang Rambut 8 "~ 30". Bobot 100G = 3.5OZ Saben Balung utawa Disesuaikan. Contoh Kiriman Ditampa, MOQ Apa 1 Pack (100G). Wektu Pangiriman Sajrone 24 Jam yen ana ing Simpenan, 5 ~ 7 Dina Yen Selaras. Wektu Pengiriman Umumé, 3-5 Dina. Paypal, Western Union, T / T, Escrow, Money Gram, lsp. Diskon Kanggo Grosir Kasedhiya. Mbalekaken & ijol-ijolan Kasedhiya.
2020/01/04
LAYANAN
Nyelehake Pangiriman Serve
Pencet pojokan rambut ing ndhuwur supaya akar rambut rapet lan diproses kanggo sabanjure. njahit ndhuwur sandhangan wulu digawe menyang rambut weft.sew rambut lan tutup utawa ngarep dadi wig. ngumbah rambut, mbusak lenga rambut lan bledug, ngresiki rambut palsu, nggawe rambut alus lan lancar. mbentuk rambut sing dibutuhake, lan ndandani pola supaya gaya rambut bisa saya suwe. Kita nggunakake feedex UTAWA DHL kanggo kiriman lan ing telung nganti pitung dina, sampeyan bakal entuk pesenan ing lawang sampeyan.
Kapal dhukungan dhukungan, MOQ minangka salah sawijine.
Kapal sawise nampa bayaran lengkap.
Jeneng, alamat lan nomer telpon bisa digunakake minangka informasi pengiriman.
Bisa nyithak label logo prasaja lan nempel ing paket kasebut.
Tekan standar kuantitas tartamtu saben wulan utawa minggu, entuk diskon tartamtu utawa gratis kanggo sawetara pesenan.
Bisa menehi hadiah kanggo pelanggan (kaca sithik mink 3D).
Kasus
Kita wis kecemplung ing jagad prodhuk pelanggan. Nanging kita ora mung direndhem ing fitur khusus sektor kasebut; kita uga rumangsa jero babagan pitakon kayata: "Apa sing nggawe pelanggan seneng?" "Kepiye kita bisa narik kepinginan tuku konsumen pungkasan?" Iki bakal kita lakoni. Iki minangka cara ngetrapake proyek sampeyan menyang proyek kita.
Waca liyane
Wig Rambut Apik Kanggo Sapisan

Wig Rambut Apik Kanggo Sapisan

Wig kanggo nyandhang saben dinten saiki wis dadi pilihan akeh wanita. Sawetara wong seneng karo macem-macem gaya rambut nanging ora kaya pewarna sing panas, saengga bisa nyukupi ide dhewe liwat wig rambut sing beda-beda kanggo saben dinane. Kanggo pirang-pirang wanita, rambut palsu kanggo saben dinten ora beda karo kosmetik sing digunakake saben dinane. Dheweke kabeh babagan ngganti tampilan lan nggawe dheweke apik. wig sandhangan kanggo saben dinten bisa ngganti gaya rambut, sing trep banget lan cepet. Rambut Rambut wig kanggo nyandhang saben dina kualitas apik, katon realistis, nyaman kanggo nganggo, lan nambahake gaya. Kanggo informasi luwih lengkap babagan rambut wulu rambut sing adoh kanggo nggunakake saben dinten, hubungi kita.
2020/07/09
Wig Cap Lengkap Kanggo Rambut Fayuan

Wig Cap Lengkap Kanggo Rambut Fayuan

Wig cap tutup rambut , kaya sing dingerteni, yaiku nutupi sirah sampeyan kanthi wig rambut tutup sing luwih lengkap. Efek umum yaiku ndhelikake rambut dhewe lan menehi gaya rambut anyar. Rambut Fayuan duwe wig rambut cap lengkap kanggo didol, gawenan tangan, rambut nyata, rambut dhuwur, sanajan efek utawa kepenak, pancen apike. Wulu Rambut wis melu produksi rambut palsu suwene 21 taun lan duwe pengalaman akeh. Nggolek Grosir wig tutup lengkap? Rambut Fayuan minangka pilihan apik.
2020/07/02
Wig Keriting Dengan Bang Kriting Kanggo Rambut Fayuan

Wig Keriting Dengan Bang Kriting Kanggo Rambut Fayuan

Wulu Rambut yaiku pabrikan rambut wulu manungsa profesional. Ing rambut palsu kanthi kriting bang digawe dening Fayuan rambut ora mung ngganti gambar kita, nanging uga nggawa luwih gampang lan kemungkinan kanggo urip kita. Amarga kanggo wanita sing seneng karo kaendahan, rambut rambut manungsa banget praktis ing urip. Sampeyan bisa duwe gaya rambut sing dikepengini tanpa nglereni rambut utawa nggunakake akeh wektu. Yen wig kriting amba, sawetara wanita kanthi rambut cendhak kadang-kadang pengin ngganti gaya rambut, rambut keriting gedhe dadi pilihan sing apik. Saiki, rambut palsu kanthi kriting bang wis dadi aksesoris busana, nganggo bisa nampilake kepribadian pribadine. Pilih rambut palsu keriting rambut Fayuan kanthi bang kriting kanggo nambah gaya sing ora biasa lan apik kanggo sampeyan.
2020/06/23
Loose Wig Wig Kanggo Rambut Rawa

Loose Wig Wig Kanggo Rambut Rawa

Gelombang rambut palsu gaya rambut sing rada manis, lan sawetara wanita seneng keriting, nanging ora yakin apa sing cocog. Lan sawetara wanita duwe rambut cendhak, utawa rambut ora larut, sampeyan bisa nyoba rambut palsu rambut iki ngeculake. Nganggo wig gelombang alami iki ora mung trep, nanging ngidini sampeyan ngganti gaya rambut kapan wae. Rambut Fayuan minangka produsen rambut palsu rambut lan manungsa kanthi pengalaman 21 taun. Gelombang gelombang rambut longgar sing digawe dening Fayuan Rambut iki katon kuwat lan apik banget. Keriting wig gelombang alami kanthi ramping kanthi acak lan nutupi pasuryane, sing bisa nggawe rai wanita katon luwih alus, lan rambut palsu gelombang kenceng kanthi kurva penutupan bisa ngilangi rai wanita. Gelombang gelombang rambut wulu Rambut apik banget lan alami, kanthi gampang bisa ngrampungake keprihatinan wanita, lan bisa nduwe penggemar dewi kanthi cepet. Lan, ora perlu kuwatir babagan kualitas rambut palsu gelombang iki, kualitas minangka jaminan utama kanggo Rambut Fayuan.
2020/06/24
BABAGAN AWAKE DHEWE
Wulu Rambut
Kita minangka perusahaan Rambut Manungsa sing dawa adhedhasar ing Guangzhou China wiwit 11 taun kepungkur lan kita ngasilake pangolahan Rambut Manungsa Asli lan produk sing digawe saka rambut manungsa prawan kayata Ekstensi Rambut Manusia lan Mesin Weft lan Tenaga Tangan, nutup, ngarep, ekstensi, lan Rambut rambut kanthi rambut renda sing akeh banget

Kita duwe produk berkualitas tinggi sing ndadekake kita dadi salah sawijining perusahaan rambut rambut manungsa sing paling apik ing saindenging jagad saka Brazil, india, vetnam menyang Prancis, Afrika menyang AS lan kita minangka salah sawijining perusahaan sing paling apik ing China.

Motif kita yaiku nggawe klien kita paling apik ing bisnis iki lan mulane kita njaga kualitas lan pangolahan, dadi manawa sampeyan nindakake bisnis karo perusahaan sing entuk apik rambut 100% lan rambut paling apik, yaiku perusahaan dikenal kanggo.

We njamin produk kita Aja TANGLE lan rambut rambute anggere dijaga
Entuk Us
Mung tinggalake email utawa nomer telpon ing formulir kontak, supaya kita bisa ngirim kutipan gratis kanggo desain kita.
Pilih basa liyane
Basa saiki:Javanese