Produk
Kita goal kanggo gawe marem pelanggan karo dhuwur tliti lan kualitas dipercaya kanggo mesthekake yen saben customer bisa aran nyaman lan manteb ing ati karo barang kita ing applications.Our produk ekstensif nemokake aplikasi sing saka pasar amarga sifat becik. Dheweke duwe akeh fitur sing njamin popularisasi lan aplikasi.
Waca liyane
Rambut Manungsa Lurus

Rambut Manungsa Lurus

Kita Spesialisasi ing Rambut Brasil, Rambut Peru, Rambut Malaysia, Rambut India, Tenun Rambut lan Penutupan Rambut.
Rambut kriting manekin kepala Lace Frontal Wig

Rambut kriting manekin kepala Lace Frontal Wig

Rambut Grade 12A, Werna Rambut Werna Alami, Dawane Rambut 12-30 inci. 100% sirah manekin rambut kriting alus, awet lan worth tuku, sing cocok kanggo pamula lan penata rambut.Rambut Grade 7A, 8A, 9A lan 10A (Draken Ganda) Kasedhiya. Werna Rambut Kabeh Werna Alami (Tanpa Proses Pewarnaan), Werna Peteng, Werna Cahya, Werna Ombre. Dawane rambut 8"~30". Bobot 100G = 3.5OZ Saben Bundel utawa Customized. Pesanan Sampel Ditampa, MOQ yaiku 1 Pack (100G). Wektu Pangiriman Ing 24 Jam yen ana ing Simpenan, 5 ~ 7 Dina yen Disesuaiake. Wektu Pengiriman Umumé, 3-5 Dina Kerja. Pembayaran Paypal, Western Union, T/T, Escrow, Money Gram, etc. Diskon Kanggo Grosir kasedhiya. mbalekaken&exchange Kasedhiya.
Prawan Lurus Best Grade Rambut

Prawan Lurus Best Grade Rambut

Bobot 400 Gram, Sampel Pesanan Ditampa, Wektu Pangiriman 2-3 Dina Kerja
Gelombang Alam Kelas Paling apik

Gelombang Alam Kelas Paling apik

Permed pindho, jahitan wefts 100 gram saben bundel
PELAYANAN
Drop Shipping Ngawula
Pencet ndhuwur bundel rambut kanggo nggawe oyod rambut rapi lan nyenyet kanggo proses sabanjure. jahitan ndhuwur bundel rambute nggawe weft rambute.jahit weft rambute lan nutup utawa frontals dadi wig. wisuh rambute, mbusak lenga rambut lan bledug, ngresiki rambut palsu, nggawe rambut alus lan alus. mbentuk rambut kaya sing dibutuhake, lan ndandani pola supaya gaya rambut bisa tahan suwe. Kita nggunakake fedex UTAWA DHL express kanggo pengiriman lan ing telung nganti pitung dina kerja sampeyan bakal entuk pesenan ing ngarep sampeyan.
Dhukungan drop shipping, MOQ iku salah siji Piece.
Kapal sawise nampa pembayaran lengkap.
Jeneng pelanggan, alamat lan nomer telpon bisa digunakake minangka informasi pengiriman.
Bisa print label logo prasaja lan nempel ing paket.
Tekan standar jumlah tartamtu saben wulan utawa minggu, entuk diskon tartamtu utawa pengiriman gratis kanggo sawetara pesenan.
Bisa menehi pelanggan hadiah cilik (3D mink eyelash.
Kasus
Kita wis nyemplungaken ing donya produk saka pelanggan. Nanging kita ora mung rendhem ing fitur tartamtu saka sektor; kita uga nliti pitakonan kayata: "Apa sing nggawe pelanggan bungah?" "Kepiye carane bisa nyebabake kepinginan tuku konsumen pungkasan?" Iki sing bakal kita lakoni karo sampeyan. Iki carane nggawe proyek sampeyan dadi proyek kita.
Waca liyane
Wig sing Digawe Khusus Kanggo Rambut Fayuan

Wig sing Digawe Khusus Kanggo Rambut Fayuan

Rambut Fayuan, produsen wig rambut manungsa sing berkualitas tinggi, nyedhiyakake macem-macem wig sing digawe khusus.Dibandhingake karo wig tradisional, akeh kaluwihan saka wig sing digawe khusus sing disenengi para konsumen. Minangka adoh babagan wig, proses lan bahan saka wig sing digawe khusus beda karo wig tradisional.Rambut Fayuan, toko wig khusus, nyedhiyakake wig sing digawe saka rambut asli. Wig rambut asli beda karo wig biasa ing bahan serat kimia. Ora mung kasetyan sing dhuwur banget, ora gampang diikat, nanging bisa dicelup utawa panas, supaya sampeyan bisa ngganti gaya rambut. Bahan serat kimia saka wig biasa ora mung nyuda umur layanan, nanging uga ora nyaman kanggo nyandhang lan gampang reaksi karo kulit sirah.Mulane, rambut palsu sing digawe khusus, pilih rambut Fayuan, nyedhiyakake wig kualitas dhuwur sing digawe saka rambut asli.
Wig Rambut Asli Keriting Panjang

Wig Rambut Asli Keriting Panjang

Panggunaan gaib wig rambut asli kriting dawa nyorot temperamen unik lan nambah kepribadian sampeyan. Sampeyan bisa langsung ngganti gaya rambut favorit. Wig kriting kanthi alami ditempelake ing pundhak, lan rambut sing kasebar ditekuk kanthi acak, fleksibel lan alami. Wig kriting FAYUAN digawe saka rambute manungsa sing nyata, lan bisa nyambungake karo rambute pelanggan dhewe, nggawe wig rambut kriting sing dawa katon luwih alami lan nyata.
Grosir Rambut Rambut Manungsa Kanggo Fayuan

Grosir Rambut Rambut Manungsa Kanggo Fayuan

Fayuan minangka produsen lan pemasok rambut palsu rambut manungsa profesional. Nyedhiyakake macem-macem jinis wig rambut manungsa, kayata wig ngarep renda, rambut gelombang awak, wig renda transparan grosir lan liya-liyane. Wig rambut manungsa minangka rambut simulasi sing digawe kanthi ngempalaken rambut manungsa sing asli. Miturut dawa sing beda-beda, bisa dipérang dadi model gedhe, medium lan cilik, cocok kanggo wanita sing seneng kaendahan lan rambut rontog.
Wig Ngarep Lace Wavy Kanggo Fayuan

Wig Ngarep Lace Wavy Kanggo Fayuan

Wig renda utawa wig renda ngarep yaiku wig khusus sing digawe ing ngisor renda transparan. Wig ngarep bergelombang FAYUAN dirajut tangan nganggo rambut manungsa asli ing ngisor renda transparan. Wig ngarep lace wavy iki nduweni permeabilitas udara sing apik lan kenyamanan nganggo sing apik, lan wis suwe disenengi wong akeh. Kajaba iku, wig ngarep renda kriting ora nduweni syarat sing ketat babagan lengkungan kepala tamu, lan keuletan luwih apik. Ora perlu kanthi sengaja nggawe dhasar jaring miturut busur kepala tamu. Ing kasus iki, ora perlu nglebokake kulit sirah ing ndhuwur sirah sadurunge nggunakake wig ngarep renda wavy, sing trep banget lan cepet.
BABAGAN AWAKE DHEWE
Rambute Fayuan
Kita perusahaan Fayuan Rambut Manungsa adhedhasar ing Guangzhou China saka pungkasan 11 taun lan kita mrodhuksi pangolahan Rambut Manungsa mentah Alami lan produk digawe saka rambute manungsa prawan kayata Manungsa Rambut Ekstensi lan Weft Mesin lan Tangan Weft, penutupan, frontals, ekstensi, lan rambute akeh renda wigs ngarep renda wigs

Kita duwe produk berkualitas tinggi sing ndadekake kita dadi salah sawijining perusahaan rambut manungsa sing paling apik, produk kita populer ing saindenging jagad saka Brazil, India, vetnam nganti Prancis, Afrika nganti Amerika Serikat lan kita minangka salah sawijining perusahaan paling apik ing China.

Motif kita yaiku kanggo nggawe klien kita paling apik ing bisnis iki lan mulane kita peduli karo kualitas lan pangolahan, mula manawa sampeyan nindakake bisnis karo perusahaan yen sampeyan entuk 100% Rambut manungsa sing paling apik lan kualitas sing paling apik. dikenal kanggo.

We njamin kanggo produk kita ora TANGLE lan urip rambute anggere wis katahan
Hubungi Kita
Cukup ninggalake email utawa nomer telpon ing formulir kontak supaya kita bisa ngirim penawaran gratis kanggo macem-macem desain!
Pilih basa liyane
Basa saiki:Basa Jawa

Kirimake priksaan sampeyan