Produk
Tujuane yaiku supaya bisa marem karo para pelanggan kanthi tliti sing tliti lan dipercaya kanggo mesthekake yen saben pelanggan bisa kepenak lan yakin karo barang-barang sing ana ing produk.Prodhuksi produk kanthi akeh nemokake aplikasi saka pasar amarga properti sing apik. Dheweke duwe akeh fitur sing njamin popularizasi lan aplikasi.
Waca liyane
Gelombang Alam Biasa Paling Apik

Gelombang Alam Biasa Paling Apik

Dobel kaping pindho, sewing We 100 100 gram saben bunder
Rambut Cantik Kelas Lurus sing Lurus

Rambut Cantik Kelas Lurus sing Lurus

Bobot 400 Gram, Sampel Pesenan Ditampa, Wektu Pangiriman 2-3 Dina Bisnis
Rambut Manungsa Lurus

Rambut Manungsa Lurus

Kita Khusus ing Rambut Brasil, Rambut Peru, rambut Malaysia, rambut India, Tenunan Rambut lan Penutup Rambut.
Mannequin rambut kriting kepala Lace Frontal Wig

Mannequin rambut kriting kepala Lace Frontal Wig

Rambut Rambut 12A, Rambut Asli Werna Rambut, Rambut Rambut 12-30 inci. Kepala manne rambut rambut 100% kriting alus, tahan lama lan larang regane, sing cocog kanggo pemula lan penata rambut. Rambut Rambut 7A, 8A, 9A lan 10A (Double Drawn) Kasedhiya. Werna Rambut Kabeh Warna Asli (Tanpa Pangolahan Pewarna), Werna Gelap, Werna Cahya, Werna Ombre. Lambang Rambut 8 "~ 30". Bobot 100G = 3.5OZ Saben Balung utawa Disesuaikan. Contoh Kiriman Ditampa, MOQ Apa 1 Pack (100G). Wektu Pangiriman Sajrone 24 Jam yen ana ing Simpenan, 5 ~ 7 Dina Yen Selaras. Wektu Pengiriman Umumé, 3-5 Dina. Paypal, Western Union, T / T, Escrow, Money Gram, lsp. Diskon Kanggo Grosir Kasedhiya. Mbalekaken & ijol-ijolan Kasedhiya.
LAYANAN
Nyelehake Pangiriman Serve
Pencet pojokan rambut ing ndhuwur supaya akar rambut rapet lan diproses kanggo sabanjure. njahit ndhuwur sandhangan wulu digawe menyang rambut weft.sew rambut lan tutup utawa ngarep dadi wig. ngumbah rambut, mbusak lenga rambut lan bledug, ngresiki rambut palsu, nggawe rambut alus lan lancar. mbentuk rambut sing dibutuhake, lan ndandani pola supaya gaya rambut bisa saya suwe. Kita nggunakake feedex UTAWA DHL kanggo kiriman lan ing telung nganti pitung dina, sampeyan bakal entuk pesenan ing lawang sampeyan.
Kapal dhukungan dhukungan, MOQ minangka salah sawijine.
Kapal sawise nampa bayaran lengkap.
Jeneng, alamat lan nomer telpon bisa digunakake minangka informasi pengiriman.
Bisa nyithak label logo prasaja lan nempel ing paket kasebut.
Tekan standar kuantitas tartamtu saben wulan utawa minggu, entuk diskon tartamtu utawa gratis kanggo sawetara pesenan.
Bisa menehi hadiah kanggo pelanggan (kaca sithik mink 3D).
Kasus
Kita wis kecemplung ing jagad prodhuk pelanggan. Nanging kita ora mung direndhem ing fitur khusus sektor kasebut; kita uga rumangsa jero babagan pitakon kayata: "Apa sing nggawe pelanggan seneng?" "Kepiye kita bisa narik kepinginan tuku konsumen pungkasan?" Iki bakal kita lakoni. Iki minangka cara ngetrapake proyek sampeyan menyang proyek kita.
Waca liyane
Wig Rambut Nyata Kanggo Rambut Ireng

Wig Rambut Nyata Kanggo Rambut Ireng

Kanthi nambah taraf urip wong, rambut palsu kanthi bertahap mlebu ing urip wong lan kanthi bertahap dadi kabutuhan fashionistas. Rambut Fayuan, merek rambut palsu, nyedhiyakake rambut palsu kanggo rambut ireng. Wig banget serba guna, cocog karo pria, wanita lan bocah. Kabeh wong sing seneng karo kaendahane cocog. Rambut nduweni peran penting ing gambar sakabehe wong. Gaya rambut katon apik ing kabeh. Temenan, gaya rambut sing cocog karo sampeyan penting banget. Wig rambut nyata kanggo rambut ireng sing digawe dening Fayuan rambut yaiku rambut palsu sing katon nyata. Rasa lancar lan alus nganti sentuhan, rambute seger lan elegan, simulasi kasebut dhuwur, bisa uga dicelup lan digayuh karo kekarepan, lan uga gampang digatekake.
Wig Keriting Dengan Bang Kriting Kanggo Rambut Fayuan

Wig Keriting Dengan Bang Kriting Kanggo Rambut Fayuan

Wulu Rambut yaiku pabrikan rambut wulu manungsa profesional. Ing rambut palsu kanthi kriting bang digawe dening Fayuan rambut ora mung ngganti gambar kita, nanging uga nggawa luwih gampang lan kemungkinan kanggo urip kita. Amarga kanggo wanita sing seneng karo kaendahan, rambut rambut manungsa banget praktis ing urip. Sampeyan bisa duwe gaya rambut sing dikepengini tanpa nglereni rambut utawa nggunakake akeh wektu. Yen wig kriting amba, sawetara wanita kanthi rambut cendhak kadang-kadang pengin ngganti gaya rambut, rambut keriting gedhe dadi pilihan sing apik. Saiki, rambut palsu kanthi kriting bang wis dadi aksesoris busana, nganggo bisa nampilake kepribadian pribadine. Pilih rambut palsu keriting rambut Fayuan kanthi bang kriting kanggo nambah gaya sing ora biasa lan apik kanggo sampeyan.
Wig Gelombang cendhak Kanggo Rambut Fayuan

Wig Gelombang cendhak Kanggo Rambut Fayuan

Wig wavy cendhak minangka gaya rambut sing rada manis, sing paling apik nyedhiyakake wong sing rame lan resik. Yen sampeyan pengin nggawe rambut ringkes katon apik lan apik banget, coba coba rambut manungsa wulu sing cendhak. Gaya rambut wulu wanita sing apik yaiku warna sing apik lan alami kanggo nyandhang, menehi rasa sumilir lan kuwatir. Kajaba iku, efek wig wirol pendek iki nyata realistis, lan ora ana kekakuan ing wig. Rambut Fayuan wis melu ing industri manufaktur rambut palsu rambut ing manungsa suwene 21 taun lan duwe pengalaman sing akeh babagan pangembangan wig lan riset. Jaminan kualitas rambut palsu, wig kriting cendhak iki ora ana sing istiméwa. Pilih Rambut Fayuan, gawe rambut palsu manungsa, kaya rambut palsu iki cendhak luwih realistis lan alami, saengga sampeyan ora bisa nganggo tanpa kuatir.
Wig Manungsa Ireng Kanggo Rambut Fayuan

Wig Manungsa Ireng Kanggo Rambut Fayuan

Wig manungsa ireng banget karo wanita. Umume wanita nganggo rambut palsu rambut dawa manungsa kanggo nggawe luwih apik lan luwih enom. Wig rambut dawa ireng wulu diarani wig kriting divatress, lan efeke realistis, entheng lan kepenak. Pesona unik saka wig manungsa ireng sing dawa iki ora bisa ditolak. Lebokake lan supaya sampeyan langsung ganti dadi Lady Kriting dawa sing apik banget. Akeh wanita sing rumangsa yen sawise nganggo rambut keriting rambut sing adoh, katon luwih manis lan nggodha, lan watek umume saya tambah akeh. Sampeyan uga bisa duwe.
BABAGAN AWAKE DHEWE
Wulu Rambut
Kita minangka perusahaan Rambut Manungsa sing dawa adhedhasar ing Guangzhou China wiwit 11 taun kepungkur lan kita ngasilake pangolahan Rambut Manungsa Asli lan produk sing digawe saka rambut manungsa prawan kayata Ekstensi Rambut Manusia lan Mesin Weft lan Tenaga Tangan, nutup, ngarep, ekstensi, lan Rambut rambut kanthi rambut renda sing akeh banget

Kita duwe produk berkualitas tinggi sing ndadekake kita dadi salah sawijining perusahaan rambut rambut manungsa sing paling apik ing saindenging jagad saka Brazil, india, vetnam menyang Prancis, Afrika menyang AS lan kita minangka salah sawijining perusahaan sing paling apik ing China.

Motif kita yaiku nggawe klien kita paling apik ing bisnis iki lan mulane kita njaga kualitas lan pangolahan, dadi manawa sampeyan nindakake bisnis karo perusahaan sing entuk apik rambut 100% lan rambut paling apik, yaiku perusahaan dikenal kanggo.

We njamin produk kita Aja TANGLE lan rambut rambute anggere dijaga
Entuk Us
Mung tinggalake email utawa nomer telpon ing formulir kontak, supaya kita bisa ngirim kutipan gratis kanggo desain kita.
Pilih basa liyane
Basa saiki:Basa Jawa